Waarom IJmare?

Gedreven in openbaar onderwijs. Bij IJmare is elk kind welkom, ieder met zijn eigen talent. Met 350 collega’s werken we elke dag vol energie en enthousiasme om kinderen de kansen te bieden die ze verdienen. Waarbij je vanaf dag één verantwoordelijkheid draagt, zelf keuzes maakt en mag meedenken en ontwikkelen voor onze 3000 kinderen in de IJmond. Altijd in het belang van het kind, welzijn voor jezelf en de organisatie! Dat is werken bij IJmare.  

Aandacht voor jou

Binnen IJmare vinden we persoonlijk contact en waardering erg belangrijk. Dat begint al tijdens de eerste kennismaking waarin we oog hebben voor jou als medewerker en persoon. Samen gaan we op zoek naar de beste werkplek waarin we uitgaan van de juiste persoon op de juiste plek. Bij IJmare word je gezien én gewaardeerd!  Samen maken we het verschil voor onze kinderen in de IJmond. We zien je graag op school!

Samenwerken

We bieden je een werkomgeving op scholen waarin verschillende professionals intensief samenwerken, elkaar scherp houden en plezier hebben. Want dat een combinatie van uiteenlopende talenten het beste resultaat voor onze kinderen oplevert, daar zijn we van overtuigd. Samen sterk voor goed onderwijs: alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Professionele verbetercultuur

Werken bij IJmare is eigenlijk altijd een keuze voor verdieping of verbreding van je (vak)kennis. Op vrijwel elk niveau scherpen we je deskundigheid verder aan en is er een stap naar boven of opzij mogelijk. Zo groei je uit tot de professional die je wilt zijn. We kijken met elkaar hoe het beter kan elke dag opnieuw!

Kracht van diversiteit

Bij IJmare omarmen we de kracht van diversiteit die we terug zien op de scholen.

  • Ieder kind is anders
  • Iedere groep is anders
  • Iedere school is anders
  • Iedere medewerker is anders

Bij IJmare leren we van en met en van elkaar!