Samen sterk voor goed onderwijs

IJmare is een ambitieuze onderwijs organisatie en verzorgt het (speciaal) basisonderwijs in de gemeenten Velsen, Heemskerk en Beverwijk. Wij bieden een breed aanbod van openbaar basisonderwijs voor 16 basisscholen in de hele regio. Wij staan voor toekomstgericht onderwijs passend bij de kinderen en ouders die voor onze scholen kiezen. Alle medewerkers samen vormen IJmare. Werken bij IJmare betekent dat er altijd kansen zijn voor persoonlijk groei.  Wij werken samen aan goed onderwijs en dagen je uit om kinderen zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit doen wij door ons te focussen op:

Jouw loopbaan bij IJmare

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar hebben een gedeelde passie voor onderwijs én kinderen. Ook pakken onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen. Hierbij hebben we oog voor het welzijn van jou en de organisatie. We denken graag mee in jouw loopbaanontwikkeling! Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen. 

Regie op eigen ontwikkeling

Dankzij je persoonlijke opleidingsbudget zijn er veel mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of als specialist je te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook veel van je collega’s door het vragen van feedback of door deel te nemen aan netwerken. We vertrouwen op je professionaliteit en nemen je serieus. Daarom ontwikkelen wij een IJmare academie die op 11 april live gaat -> binnenkort daarover meer. Meer weten over opleidingsmogelijkheden binnen IJmare? Neem contact op met HRM.

Divers

Alle medewerkers samen vormen IJmare. Wie wij zijn ligt vast in het IJmare-DNA:

Diversiteit

ieder kind en iedere medewerker mag bij ons zichzelf zijn – en dus ook anders

Inclusief

ieder kind verdient op school een plek die bij hem of haar past, met als uitgangspunt ‘thuis nabij’

Verantwoordelijkheid

wij nemen en krijgen verantwoordelijkheid voor onze eigen ontwikkeling, die van de school en van IJmare

Experimenteren

wij willen leren en ontdekken om ons onderwijs te kunnen vernieuwen en verbeteren

Respect

wij gaan respectvol met elkaar om en staan open voor verschillen in levensovertuiging en culturele achtergrond

Samen

wij werken graag samen en maken verbinding om onszelf en anderen te helpen ontwikkelen

‘Ik ga voor samen professioneel én mensgericht werken aan toponderwijs in de regio IJmond’

Martijn van Embden, voorzitter College van Bestuur IJmare

Plezier in onze passie

Wij doen niets liever dan leerlingen helpen zich maximaal te ontwikkelen. Dat doen we samen: door met en van elkaar te leren en elke dag samen te kijken hoe het nog beter kan. Hierbij hebben wij ook oog voor het welzijn en de ambitie van medewerkers en voor het belang van de organisatie. Op deze manier creëren we een optimaal klimaat om kinderen en medewerkers te zien groeien. Daarvoor gaan we elke dag met plezier naar ons werk!