Stageplaatsen

Ben je PABO student en wil je stage-ervaring opdoen voor de klas? Je bent van harte welkom bij onze scholen! Niet alleen als stagiair, maar ook als toekomstig collega! Veel van onze stagiairs werken namelijk inmiddels als leerkracht op één van onze scholen. En het mooie is: binnen IJmare hebben we diverse scholen ieder met een eigen profiel, waardoor je veel verschillende ervaringen kunt opdoen.

Bij IJmare vinden we het heel belangrijk om jou goed te begeleiden. Daarom werken we met schoolopleiders, die samen met jou zoeken naar de best passende stageplek binnen IJmare én die jou helpen in je ontwikkeling. Zo werken we samen aan jouw toekomst!

Opleidingsschool

Volg je de PABO aan de Hogeschool InHolland? Dan is het goed om te weten dat IJmare onderdeel is van de opleidingsschool IJmond. Er zijn drie leerteams actief binnen onze organisatie. We hebben een leerteam 1-2, een leerteam 3-4 en een leerteam varianten.  Het is van belang dat leerkrachten in opleiding veel tijd besteden aan het leren van, in en voor de praktijk. Het mooie van deze samenwerking is dat we dit kunnen vormgeven. Wil je meer weten over de opleidingsschool klik dan hier: www.opleidingsschoolijmond.nl

Aanmeldprocedure:

Heb je interesse om stage te lopen op een van onze scholen stuur dan een mail naar karin.behrendt@ijmare.nl. of nadia.vanroomen@ijmare.nl. Vermeld in je mail in ieder geval aan welke PABO je studeert en welke dagen je wilt stage lopen. Dan gaan we samen op zoek naar de best passende stageplek voor jou!