Kernwaarden

Leren en ontwikkelen

“Samen sterk voor goed onderwijs!” is onze visie en hierbij is goed opgeleid personeel een vereiste. We hebben aandacht voor welzijn; welzijn van jezelf, welzijn van anderen en welzijn van de organisatie. Hierbij hoort een optimaal klimaat om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd en wij leveren vanuit goed werkgeverschap dan ook graag een bijdrage aan jouw ontwikkeling. In 2023 starten wij vanuit dit oogpunt met de IJmare academie zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die je wilt zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw groeiroute; wij zorgen voor de juiste ondersteuning.

Innovatie

Binnen het onderwijs kun je echt het verschil maken. Voor de kinderen, maar ook op het gebied van het lesaanbod. Jouw deskundigheid zet je samen met de expertise van het team in om tot het beste onderwijs te komen, waarin je de laatste ontwikkelingen hieromtrent uiteraard meeneemt. Welk les-aanbod bieden scholen in de omgeving? Wat kunnen wij hiervan leren en hoe kunnen we ons onderscheiden? Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het onderwijs en komt met innovatieve ideeën om het onderwijs op jouw school te verbeteren.

Een mooi praktijkvoorbeeld binnen IJmare hiervan is het rekennetwerk; samen met professionals binnen de organisatie wil IJmare het rekenen naar een hoger level brengen. Gezamenlijk wordt gekeken hoe dit het beste vormgegeven kan worden waarbij de laatste ontwikkelingen op dit gebied meegenomen worden.

Passie

“Van enthousiaste leerkrachten leer je de mooiste dingen!”

IJmare is dan ook op zoek naar leerkrachten die met passie en enthousiasme voor de klas staan. Leerkrachten die initiatief nemen en open staan voor nieuwe ideeën, maar ook collega’s helpen waar nodig. Want samen zijn wij IJmare.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die met passie voor de klas staan en die onze visie delen: “Samen sterk voor goed onderwijs!”

Ben jij wie wij zoeken? Bekijk dan de Vacatures