Zij-instroomtraject

De sollicitatieprocedure voor het zij-instroomtraject met startdatum september 2024 is inmiddels gesloten. Solliciteren voor het traject met startdatum september 2025 is mogelijk vanaf april 2024.

IJmare, Fedra, Atlant en Tabijn leiden, in samenwerking met Pabo Inholland Haarlem, eigen groepen zij-instromers op. Zij-instromers krijgen de unieke kans het vak van leerkracht uit te oefenen en tegelijk het vak te leren. Zij-instromers die bij ons starten, krijgen direct een baan als leerkracht, hun opleiding wordt bekostigd en zij krijgen een goede begeleiding van een praktijkbegeleider en een bovenschoolse opleider. 

De eerste zes maanden staat een zij-instromer samen met de vaste leerkracht voor de groep. Deze leerkracht is de praktijkbegeleider die de zij-instromer intensieve begeleiding biedt en de eindverantwoordelijkheid voor de groep draagt, zodat de zij-instromer stapsgewijs kan toegroeien naar de functie van leerkracht. Na twee jaar zijn zij bevoegde leerkrachten voor het primair onderwijs. 

Meer informatie

Download de flyer om meer te leren over het zij-instroomtraject. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via het onderstaande formulier.

Wil je direct solliciteren?

Upload dan hieronder je CV en motivatiebrief!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 98 MB.
Max. bestandsgrootte: 98 MB.
Nieuwsbrief